Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht presenteert jaarprogramma evenementen 2015

Geplaatst opmaandag 15 december 2014 - 17:11

VVV en gemeente Maastricht hebben onder de naam Maastricht Agenda een nieuw jaarprogramma gepresenteerd met daarop de belangrijkste evenementen voor 2015.

Deze lijst is niet te verwarren met de evenementenkalender van maastrichtnet.nl of maastrichtsuitburo.nl waarop letterlijk alle lokale concertjes, exposities en stadswandelingen vermeld staan.

Nieuwe evenementen
Uit de lijst met evenementen op maastrichtagenda.nl wordt duidelijk dat de stad erin geslaagd is een paar bijzondere, nieuwe evenementen aan zich te binden. Zoals de Royals Cup (12-14 juni) van de International Business School, een sportevenement met meer dan duizend studenten van twintig verschillende Europese Business Schools.

Hoogtepunten
Andere highlights zijn de Roze Zaterdag op 20 juni, het Holi Fusion Festival op 12 september, het Bassinconcert van de philharmonie zuidnederland op 13 september en het eerste Euregionale Documentaire Festival (17-20 september).

Lees voor meer informatie de Limburgse kranten van dinsdag 16 december of kijk op Krant Digitaal

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Limburgse gemeenten in de fout met bewaren agenda's
CDA stelt vragen aan Plasterk over bewaren van agenda's
Plasterk: agenda's wethouders worden te snel gewist
Proeflabradors Maastricht in gezinnen geplaatst
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen