Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht krijgt uniek vijfsterrenhotel

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 15:29

Maastricht krijgt een vijfsterrenhotel uit het internationale segment.

Dat bevestigen bronnen tegenover Chapeau Magazine.

Cinema Palace
Het is de bedoeling dat het tophotel met 137 kamers zich vestigt in het leegstaande voormalige bioscoopcomplex Cinema Palace. Dat wordt omgebouwd tot Autograph Collection. Het is een van de merken van Marriott International. Volgens Chapeau is dat een van de bekendste hotelketens ter wereld.

Kruisherenhotel
De hoofdstad heeft sinds 2017 al een vijfsterrenhotel. Het Kruisherenhotel is het enige in Limburg met het allerbeste onderkomen. Eerder deed Maastricht al tevergeefse pogingen om een Hilton-hotel in de stad te krijgen. Wel werd onlangs bekend dat er een Hilton-hotel in Sittard komt. Dat is het eerste buiten de Randstad.

TEFAF en André Rieu
Met de komst van Autograph Collection wordt rekening gehouden met de wens van bezoekers van de TEFAF en André Rieu-concerten. Een aanzienlijk deel van hen verblijft graag in een luxehotel.

appdownloads

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen