Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht krijgt uniek vijfsterrenhotel

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 15:29

Maastricht krijgt een vijfsterrenhotel uit het internationale segment.

Dat bevestigen bronnen tegenover Chapeau Magazine.

Cinema Palace
Het is de bedoeling dat het tophotel met 137 kamers zich vestigt in het leegstaande voormalige bioscoopcomplex Cinema Palace. Dat wordt omgebouwd tot Autograph Collection. Het is een van de merken van Marriott International. Volgens Chapeau is dat een van de bekendste hotelketens ter wereld.

Kruisherenhotel
De hoofdstad heeft sinds 2017 al een vijfsterrenhotel. Het Kruisherenhotel is het enige in Limburg met het allerbeste onderkomen. Eerder deed Maastricht al tevergeefse pogingen om een Hilton-hotel in de stad te krijgen. Wel werd onlangs bekend dat er een Hilton-hotel in Sittard komt. Dat is het eerste buiten de Randstad.

TEFAF en André Rieu
Met de komst van Autograph Collection wordt rekening gehouden met de wens van bezoekers van de TEFAF en André Rieu-concerten. Een aanzienlijk deel van hen verblijft graag in een luxehotel.

appdownloads

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen