Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht krijgt uniek vijfsterrenhotel

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 15:29

Maastricht krijgt een vijfsterrenhotel uit het internationale segment.

Dat bevestigen bronnen tegenover Chapeau Magazine.

Cinema Palace
Het is de bedoeling dat het tophotel met 137 kamers zich vestigt in het leegstaande voormalige bioscoopcomplex Cinema Palace. Dat wordt omgebouwd tot Autograph Collection. Het is een van de merken van Marriott International. Volgens Chapeau is dat een van de bekendste hotelketens ter wereld.

Kruisherenhotel
De hoofdstad heeft sinds 2017 al een vijfsterrenhotel. Het Kruisherenhotel is het enige in Limburg met het allerbeste onderkomen. Eerder deed Maastricht al tevergeefse pogingen om een Hilton-hotel in de stad te krijgen. Wel werd onlangs bekend dat er een Hilton-hotel in Sittard komt. Dat is het eerste buiten de Randstad.

TEFAF en André Rieu
Met de komst van Autograph Collection wordt rekening gehouden met de wens van bezoekers van de TEFAF en André Rieu-concerten. Een aanzienlijk deel van hen verblijft graag in een luxehotel.

appdownloads

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen