Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht krijgt uniek vijfsterrenhotel

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 15:29

Maastricht krijgt een vijfsterrenhotel uit het internationale segment.

Dat bevestigen bronnen tegenover Chapeau Magazine.

Cinema Palace
Het is de bedoeling dat het tophotel met 137 kamers zich vestigt in het leegstaande voormalige bioscoopcomplex Cinema Palace. Dat wordt omgebouwd tot Autograph Collection. Het is een van de merken van Marriott International. Volgens Chapeau is dat een van de bekendste hotelketens ter wereld.

Kruisherenhotel
De hoofdstad heeft sinds 2017 al een vijfsterrenhotel. Het Kruisherenhotel is het enige in Limburg met het allerbeste onderkomen. Eerder deed Maastricht al tevergeefse pogingen om een Hilton-hotel in de stad te krijgen. Wel werd onlangs bekend dat er een Hilton-hotel in Sittard komt. Dat is het eerste buiten de Randstad.

TEFAF en André Rieu
Met de komst van Autograph Collection wordt rekening gehouden met de wens van bezoekers van de TEFAF en André Rieu-concerten. Een aanzienlijk deel van hen verblijft graag in een luxehotel.

appdownloads

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen