Overslaan en naar de inhoud gaan

Maastricht Aachen Airport stopt met vliegen op Boedapest

Geplaatst opdinsdag 1 december 2015 - 13:02

Het is vanaf 12 december niet meer mogelijk om vanaf Maastricht Aachen Airport op Boedapest te vliegen. Luchtvaartmaatschappij Wizz Air stopt daarmee.

De route ging in mei van start, maar voldoet volgens de Hongaarse maatschappij niet aan de verwachtingen. Dat meldt een woordvoerder van Wizz Air aan Luchtvaartnieuws.nl.

Alternatieven
Wizz Air vloog vanaf mei twee keer per week tussen Maastricht en Boedapest. Alle vluchten na 12 december zijn voor deze route geannuleerd. Reizigers die al een ticket hadden geboekt, krijgen van de maatschappij een alternatief aangeboden.

Poolse Katowice
Overigens betekent het stoppen met vliegen van en naar Boedapest niet dat dat Wizz Air het vliegveld in Beek gaat verlaten. De maatschappij blijft twee keer per week naar het Poolse Katowice vliegen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je, klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maastricht Aachen Airport vliegt op Boedapest
Voortaan één nummer voor klachten over vliegverkeer
Eerste vlucht Wizz Air dinsdag vanaf Beek
Maastricht Aachen Airport verdubbelt volume vrachtverkeer
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen