Overslaan en naar de inhoud gaan

Maassen herpakt de leiding in Porsche GT3 Cup

Geplaatst opzondag 2 juli 2017 - 18:09

Xavier Maassen heeft de leiding in de strijd om de Porsche GT3 Cup Benelux Challenger heroverd.

De Maastrichtenaar won zondag de tweede race op het circuit van Zandvoort.

Pole
Maassen
had zich als tweede voor deze race gekwalificeerd, waarin Yannick Hoogaars van pole positie van start ging. Maassen ging Hoogaars halverwege de race voorbij en sloeg tegen het einde een aanval van Dylan Derdaele af. De Belg probeerde Maassen in de Tarzanbocht in te halen, maar belandde buiten de baan en eindigde in de achterhoede.

Door zijn overwinning gaat Maassen met 113 punten weer aan de leiding. Die koppositie moet hij delen met Hoogaars, die in de tweede race direct achter Maassen eindigde.

Lees ook: Tweede plaats voor Xavier Maassen in Porsche GT3 Cup

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Xavier Maassen pakt twee zeges in Zandvoort
Xavier Maassen handhaaft koppositie in Porsche GT3 Cup
Xavier Maassen presenteert nieuw racemonster
Xavier Maassen wil kampioenschap Porsche GT 3 verdedigen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen