Brute inbraakpoging telefoonwinkel mislukt

Een persoon heeft maandagavond geprobeerd een telefoonwinkel in Weert binnen te dringen door een ruit in te slaan.

Klein wonder: danseres na heftig ongeluk weer op de planken

Lang zag het ernaar uit dat Laila Saveur nooit meer zou kunnen dansen door een heftig ongeluk. Maar na een revalidatie van een kleine drie jaar staat ze vrijdagavond als danseres op de planken.

Extra voorstelling van vastelaovesdocumentaire Nao ‘t Zuuje

Er komt een extra premièrevoorstelling van Nao ‘t Zuuje, de vastelaovesdocumentaire over Lex Uiting.

'Nao 't zuuje' in première tijdens Limburgs Film Festival

De vastelaovesdocumentaire Nao ‘t Zuuje over Lex Uiting is de openingsfilm van het Limburgs Film Festival.

Maaspoort
Theaters in Limburg noteren veel meer bezoekers

Het aantal bezoeken aan theaters in Limburg is de afgelopen tien jaar fors toegenomen. Dat zeggen drie directeuren van Limburgse theaters tegen L1.

Maaspoort
Directeur theater betreurt ophef over plastarief

Leon Thommassen, directeur van de Maaspoort in Venlo, betreurt de commotie die is ontstaan rond de wc-tarieven die het theater tijdens carnaval hanteerde.

Jan Linders in Weert stapt naar Raad van State

Supermarkt Jan Linders is naar de Raad van State gestapt om een winkelcentrum aan de Ringbaan-Oost tegen te houden.

Venlose jongeren maken eigen versie van Flikken

Op het filmfestival Nova kunnen jongeren zaterdag en zondag zelf met hun smartphone een actiefilm opnemen onder de titel Flikken Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten