Overslaan en naar de inhoud gaan

Maasgouw investeert in zwembad en speeltuin Linne

Geplaatst opvrijdag 27 mei 2016 - 13:28

De gemeente Maasgouw heeft besloten bij te dragen aan de kosten voor het moderniseren van het zwembad en de speeltuin in Linne.

De gemeente heeft een bedrag van ruim 62.000 euro beschikbaar gesteld, bovenop de jaarlijkse subsidie van ruim 18.000 euro.

Vrijwilligers
De speeltuin en het zwembad trekken jaarlijks ruim 17.000 bezoekers. Alleen het toezicht bij het zwembad wordt door betaalde krachten gedaan, de rest wordt door vrijwilligers uit het dorp geregeld.

Stichting Weerderhof, die het zwembad en de speeltuin exploiteert, betaalt zelf ook mee aan de renovatie om de kwaliteit van het zwemwater en de veiligheid op het terrein te waarborgen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Sirene zwaailicht
Automobilist zwaargewond tegen boom in Linne
Liveblog: volg het nieuws over het zoutzuur-ongeluk
Wat is zoutzuur en wat doet het?
Maasgouw maakt klus failliete ontwikkelaar af
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen