stock politie politieauto

Gevluchte bestuurder van gestolen auto in tuin gearresteerd

Een bestuurder van een gestolen auto is in de nacht van donderdag op vrijdag na een achtervolging door Maasbracht uiteindelijk in een tuin opgepakt.

IMG_0456
Beweegcoaches Maasgouw op huisbezoek

Ouderen in de gemeente Maasgouw hoeven ook in deze coronatijd niet stil te zitten.

De heus veevoer veevoeder stankoverlast
Omstreden veevoederbedrijf Maasbracht mag uitbreiden

Veevoederfabriek De Heus in Maasbracht mag van de Raad van State de productie fors uitbreiden tot maximaal 750.000 ton. Wel is de voorwaarde dat de stankoverlast van het bedrijf binnen de perken blijft.

Acne door dragen mondmaskers
Acne en schimmel door mondmaskers: 'Blijf reinigen'

In de winkel, tijdens het werk en in het openbaar vervoer. Daar dragen we voornamelijk mondmaskers en dat leidt bij mensen tot huidproblemen, stellen Limburgse huidtherapeuten.

Stan Pex
Karter Stan Pex zesde op WK in KZ-klasse in Lonato

Stan Pex is in het Italiaanse Lonato als zesde gefinisht bij het WK karten in de KZ-klasse. De karter uit Maasbracht startte vanaf P15. Broer Jorrit had zich niet geplaatst voor de finale op het South Gardia circuit.

Sylvana Smeets met Floki, een hondje van haar nicht
Sylvana wil hulphond die haar trauma's verjaagt

Sylvana Smeets is pas 17 jaar, maar sleept een traumatisch verleden met zich mee uit haar vroege jeugd. Om de naargeestige schimmen uit het verleden te temmen, zamelt ze nu geld in voor een hulphond die haar daarbij kan helpen.

hennep hennepplantage wiet wietplantage drugs (stock)_HD
Hennepkwekerij ontmanteld in Maasbracht

De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij opgerold in Maasbracht.

hennep hennepplantage wiet wietplantage_HD
Burgemeesters sluiten woningen vanwege drugsvondst

De burgemeesters van Venlo, Maasgouw en Simpelveld hebben deze week besloten één of meerdere woningen in hun gemeente te sluiten vanwege de vondst van drugs.

Politiecontrole lasergun
Vier hardrijders rijbewijs kwijt na politiecontrole

Vier bestuurders kunnen naar hun rijbewijs fluiten na een politiecontrole in de omgeving van Roosteren en Maasbracht afgelopen zaterdag.

Dieseldiefstal
Dieselwacht LLTB gestopt: aantal meldingen fors gedaald

De speciale dieselwacht van de Limburgse Land- en Tuinbouw (LLTB) stopt voorlopig, omdat het aantal meldingen van dieseldiefstal de laatste tijd fors gedaald is.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten