Overslaan en naar de inhoud gaan

Maartje Paumen en verloofde krijgen kindje

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 14:16

De voormalige hockey-international Maartje Paumen en haar verloofde Savannah worden ouders. De vriendin van Paumen is zwanger.

Dat liet Paumen via Instagram weten.

Eerste kind
De 34-jarige Geleense is samen met haar verloofde Savannah in verwachting van hun eerste kindje. Op haar Instagram schrijft de oud-hockeyster: "Jaaaaaaaa straks zijn wij met z’n drietjes. Mijn allerliefste mooiste vrouwtje is zwanger...zo blij en trots".

De baby wordt verwacht in januari.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen