Van Rossem jaagt Limburgse Slimste Mens-kijkers op de kast

Eenmansjurylid Maarten van Rossem van televisieprogramma De Slimste Mens heeft zich met een opmerking in een televisiespelletje de woede van een aantal Limburgers op de hals gehaald.

ANP
Van Rossems trekken ruim miljoen kijkers naar Maastricht

Het programma Hier zijn de Van Rossems trok vrijdag ruim een miljoen kijkers. In de eerste aflevering was te zien hoe Maarten van Rossem samen met zijn zus en broer Maastricht bezocht.

ANP
Maarten van Rossem bezoekt Maastricht met broer en zus

Historicus Maarten van Rossem gaat in een nieuw tv-programma samen met zijn broer Vincent en zus Sis op stap. In Hier zijn de Van Rossems is vrijdagavond te zien hoe het drietal Maastricht bezoekt.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto