Overslaan en naar de inhoud gaan

Maarten Plaum pakt zilver op NK indoor

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 16:50

Maarten Plaum uit Limbricht heeft bij het NK Indoor in Apeldoorn een zilveren plak gewonnen op de 800 meter.

De atleet van AV Unitas liep op de baan van Omnisport geruime tijd in de achterhoede, maar versnelde in de laatste ronde van 200 meter en schoof van de zesde op naar de tweede plaats.

Kupers
Tijmen Kupers van Groningen Atletiek pakte de titel op dit onderdeel. Hij liep de 800 meter in 1 minuut en 47,63 seconden. Daarmee kwalificeerde de nieuwe titelhouder zich voor het EK in Glasgow.

Schotland
Plaum, die zich als winnaar van zijn serie voor de finale plaatste, kwam met 1 minuut en 50,17 seconden ruim een seconde tekort om in Schotland aan de start te mogen verschijnen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen