Overslaan en naar de inhoud gaan

Maarten Plaum pakt zilver op NK indoor

Geplaatst opzondag 17 februari 2019 - 16:50

Maarten Plaum uit Limbricht heeft bij het NK Indoor in Apeldoorn een zilveren plak gewonnen op de 800 meter.

De atleet van AV Unitas liep op de baan van Omnisport geruime tijd in de achterhoede, maar versnelde in de laatste ronde van 200 meter en schoof van de zesde op naar de tweede plaats.

Kupers
Tijmen Kupers van Groningen Atletiek pakte de titel op dit onderdeel. Hij liep de 800 meter in 1 minuut en 47,63 seconden. Daarmee kwalificeerde de nieuwe titelhouder zich voor het EK in Glasgow.

Schotland
Plaum, die zich als winnaar van zijn serie voor de finale plaatste, kwam met 1 minuut en 50,17 seconden ruim een seconde tekort om in Schotland aan de start te mogen verschijnen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen