Overslaan en naar de inhoud gaan

Maandag 20:00 uur: Wie is Charlie?

Geplaatst opmaandag 12 januari 2015 - 12:15

Een debat over de gebeurtenissen in Parijs en over de gevolgen hiervan, want hoe kunnen wij hier het best mee omgaan? Volg het maandagavond live vanaf 20:00 uur op 1Limburg.nl.

De gemeente Maastricht houdt maandagavond 12 januari, samen met Universiteit Maastricht, Studium Generale en Debatcentrum Sphinx, het debat: Wie is Charlie?

In gesprek
George Vogelaar, oud-hoofdredacteur van Dagblad De Limburger, leidt het debat waar Bouchaib Saadane (Limburgse Islamitische Raad), Afshin Ellian (hoogleraar recht, publicist), Johan van de Beek (Dagblad de Limburger), Amina Sebbar (Prinor: informatie- en adviesbureau op het gebied van islam) en Aalt Willem Heringa (hoogleraar staatstrecht) met elkaar en met het publiek in gesprek gaan.

Wil je erbij zijn? Dat kan!
Of volg het live op 1Limburg.nl.

Op onze liveblog volg je ook alle reacties die via sociale media binnenkomen.
Reageer op Twitter met #charliemaastricht.

Waar en wanneer?
Mensa School of Business and Economics, Tongersestraat 53 in Maastricht.
Toegang is vanaf 19:30 uur, aanvang is om 20:00 uur. De toegang is gratis.

Bron: Maastricht University
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Live debat: Wie is Charlie?
Debat in Maastricht over jihad en loverboys
Zangeres Pussy Riot predikt revolutie in Maastricht
Universiteit Maastricht University
Debat Tweede Kamer over cyberaanval op UM
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen