Overslaan en naar de inhoud gaan

Maakt Krezip een comeback op Pinkpop?

Geplaatst opzondag 27 januari 2019 - 17:21

Op internet gonst het van de geruchten en fans van de Tilburgse band Krezip speculeren er volop over of de band dit jaar weer samenkomt voor een nieuw optreden op de jubileumeditie van Pinkpop.

Op de website van de band staat een aftelklok, die erop lijkt te duiden dat er maandag rond de klok van 19:30 uur iets bekend wordt gemaakt.

Roze
De site is ook volledig roze gekleurd. Inmiddels zijn ook de social media accounts van de meeste bandleden roze gekleurd.

De website van Krezip is volledig roze gekleurd en laat een aftelklok zien.
Afbeelding: Website Krezip.nl

Uit elkaar
Krezip maakte in 2008 bekend dat de band uit elkaar zou gaan. In 2009 stond het laatste optreden op de kalender.

Pinkpop
Krezip stond tot nu toe vijf keer op het podium van Pinkpop. De band brak in 2000 door met de hit I Would Stay. Het jaar na de doorbraak stond de band zelfs als headliner op Pinkpop.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen