Oranjeleeuwinnen - België (18 feb 2021)

Klinkende oefenwinst voor Lieke Martens en Lynn Wilms

De Nederlandse voetbalvrouwen hebben hun olympische jaar geopend met een ruime overwinning op België. Lieke Martens uit Bergen en Lynn Wilms uit Tegelen stonden in de basis.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Dominique Janssen niet met Oranjeleeuwinnen in De Koel

Dominique Janssen ontbreekt door rugklachten in de selectie van de Oranjeleeuwinnen voor de vriendschappelijke interlands tegen België en Duitsland.

ANP
Voetbalsters verliezen oefenduel van wereldkampioen VS

Het Nederlands voetbalelftal voor vrouwen is er vrijdag niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen tegen de Verenigde Staten.

Lieke Martens
Oranjeleeuwinnen met Limburgs trio simpel langs Kosovo: 0-6

De Oranjeleeuwinnen hadden dinsdag aan één helft genoeg om af te rekenen met Kosovo. Na een ruststand van 0-4 stond er uiteindelijk een 0-6 eindstand op het scorebord in Pristina.

dominique janssen (21 okt 2020)
Dominique Janssen verwacht 'muur' tegen Estland

International Dominique Janssen uit Horst verwacht vrijdag in het EK-kwalificatie duel een zeer verdedigend Estland. "We zijn het aan onze stand verplicht om deze wedstrijd te winnen."

Oranjeleeuwinnen Nederland - Rusland (8 okt 2019)
Janssen, Martens en Wilms in selectie Oranjeleeuwinnen

Sarina Wiegman, de bondscoach van de Oranjeleeuwinnen, heeft drie Limburgse speelsters opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels tegen Estland en Kosovo.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl