foto

Scholen voorbereid op sluiting

Scholen van scholenkoepel SOML in Midden-Limburg gaan online lesgeven als besloten wordt de scholen te sluiten vanwege het coronavirus.

Schondeln Schöndeln Lyceum Roermond (4 dec 2019)
Schöndeln blijft in naam nieuwe school Roermond

Het begrip Schöndeln blijft in de naam van de school die Lyceum Schöndeln vervangt.

Petitie naambehoud Schöndeln (9 dec 2019)
Petitie voor naambehoud Schöndeln 1800 keer ondertekend

De petitie om de naam van Lyceum Schöndeln in Roermond te behouden is door 1800 mensen ondertekend.

Schondeln Schöndeln Lyceum Roermond (4 dec 2019)
Verzet tegen naamsverandering Lyceum Schöndeln

Het plan om de naam van Lyceum Schöndeln in Roermond te veranderen, stuit op weerstand.

Gemeente gaat stankoverlast op middelbare school te lijf

Middelbare scholieren van lyceum Schöndeln in Roermond hebben last van een penetrante rioollucht. De gemeente Roermond gaat deze stankoverlast aanpakken.

Laptops met gegevens Roermondse scholieren gestolen

De persoonsgegevens van een aantal scholieren van Lyceum Schöndeln in Roermond liggen op straat, na de diefstal van twee laptops.

School gebruikt stuk bos als schoolplein

Lyceum Schöndeln in Roermond neemt dinsdag een speciaal stuk bos in gebruik, dat dienst doet als schoolplein.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten