ParkCity Live Heerlen

Jubileumeditie ParkCity Live verplaatst naar 2022

De tiende editie van ParkCity Live is verplaatst naar 2022. In navolging van andere festivals schuift de organisatie van het Heerlense festival de jubileumeditie een jaar door.

Tafeltennis
Heerlen trekt tafeltennisdames terug

Tafeltennisvereniging Lybrae/Heerlen heeft geen damesteam meer. De club heeft besloten het team terug te trekken uit de Eredivisie. Heerlen boekte in het verleden veel successen met het damesteam.

Tafeltennis
Nederlands paspoort voor tafeltennisster Shuo Han Men

De voor Lybrae Heerlen uitkomende tafeltennisster Shuo Han Men heeft de Nederlandse nationaliteit gekregen.

Tafeltennis
Winst voor Heerlen en Wessem in tafeltenniseredivisie

De tafeltennissters van Lybrae Heerlen hebben zaterdag de afsluitende wedstrijd van de najaarcompetitie van de eredivisie gewonnen.

tafeltennis tennistafel bat pingpong stock
Zege voor tafeltennissters Heerlen, Westa verliest

De tafeltennissters van Lybrae Heerlen hebben een makkelijke overwinning behaald op Tanaka.

tafeltennis tennistafel bat pingpong stock
Verlies en winst in tafeltenniseredivisie

De Limburgse tafeltennissters hebben dit weekend wisselend gepresteerd in de eredivisie.

Tafeltennis
Tafeltennisters Westa met 6-0 onderuit tegen Heerlen

De tafeltennissters van Anytime Westa zijn de start van de competitie in de eredivisie met een stevige nederlaag begonnen.

Tafeltennissters Heerlen verzekeren zich van finaleplek

De tafeltennissters van Lybrae Heerlen hebben zich geplaatst voor de finale. TTV Heerlen won vrijdag op de Heksenberg met 3-1 van opponent VTV.

Limburgse tafeltennissters pakken volle buit

De tafeltennissters van Lybrae Heerlen en Anytime Westa hebben in de eredivisie goede zaken gedaan. Beide teams wonnen hun wedstrijd met 6-0.

Winst voor Limburgse tafeltennissters in eredivisie

De vrouwen van Anytime Westa en Lybrae Heerlen hebben dit weekeinde hun wedstrijd in de eredivisie gewonnen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten