Huub Narinx reageert op troonrede (21 sep 2021)

Limburgse werkgevers: 'Remkes sterke pion in Den Haag'

De Limburgse werkgevers vinden het hoog tijd dat de politici in Den Haag stoppen met hun verkiezingsretoriek en snel beginnen aan een nieuw kabinet.

Blije werknemers
30-urige werkweek: 'Vrijwel geen ziekteverzuim'

Een burn-out voorkomen door een kortere werkweek: marketingbureau Media INN uit Sittard heeft het ingevoerd. Volgens het bedrijf is er bijna geen ziekteverzuim.

iStock-1290131996
'Werkgevers moeten kunnen controleren op coronabewijs'

De Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) vindt dat werkgevers moeten kunnen controleren of hun personeel is gevaccineerd, een negatieve test heeft, of hersteld is van een coronabesmetting.

thuis werken, thuiswerken, teams, zoom, skype, laptop, home office, (stock)
'Mensen blijven in de toekomst thuiswerken'

Het advies om zo veel mogelijk thuis te werken is dit weekend geschrapt. Als mensen op hun werkplek anderhalve meter afstand kunnen houden, mogen ze weer op locatie werken. Directeur Huub Narinx van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) verwacht dat mensen ook in de toekomst thuis blijven werken.

gouvernement
Ondernemend Limburg: 'Stop deze politieke chaos'

De drie ondernemersverenigingen MKB-Limburg, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) zijn niet te spreken over de politieke chaos in Limburg.

Corona geld mondkapje economie
LWV: 'Blij met versoepelingen, maar steun blijft nodig'

De Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) wil dat het kabinet de steunmaatregelen voor ondernemers verlengt tot het einde van het jaar. Ondanks de dinsdag aangekondigde versoepelingen blijft die steun noodzakelijk.

limburgs parlement provinciale staten (6 apr 2020)
Werkgevers en boeren willen snel einde bestuurlijke impasse

De provinciale politiek moet zich snel weer bezig houden met dringende zaken in plaats van interne problemen. Daartoe roepen werkgeversorganisaties LWV en MKB samen met boerenorganisatie LLTB op.

Gesloten corona
Limburgse Werkgeversvereniging: 'Er was meer mogelijk'

De Limburgs Werkgeversverenigingen is blij met de eerste versoepelingen, maar denkt dat er meer mogelijk was geweest.

stock coronavirus coronatest
Werkgever krijgt hulp bij inrichten eigen teststraat

Werkgevers die eigen coronateststraten gaan inrichten kunnen op hulp rekenen.

Thuiswerken (19 jan 2021)
'Regering moet coronaverlof bekostigen voor ouders'

De overheid moet financieel over de brug komen voor bedrijven, als het dringend thuiswerkadvies langer blijft gelden en scholen langer dicht blijven.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten