Stella Maris College (23 sept 2021)

LVO wijst schadeclaim verhuizing leerlingen naar Meerssen af

Scholenkoepel LVO is niet van plan de gemeente Meerssen 4,5 ton te betalen. De gemeente Meerssen diende in mei dit jaar een schadeclaim in bij de koepel.

middelbare school, voortgezet onderwijs, leerlinge, scheikunde, biologie (stock)
Veel middelbare scholen komende week nog gesloten

Veel middelbare scholen in Limburg gaan maandag nog niet open, ondanks dat het wel weer mag. Dat blijkt uit een rondgang van 1Limburg langs middelbare scholen.

Edit - Stella Maris College (12 mrt 2020)
Meerssen wil 4,5 ton van scholenkoepel LVO

De gemeente Meerssen heeft een schadeclaim van bijna viereneenhalf ton ingediend bij Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO).

Stella Maris College (23 sept 2021)
Stella Maris College verbeterd, maar nog onvoldoende

Het Stella Maris College in Meerssen is het afgelopen jaar verbeterd, maar het niveau van de havo- en vwo-afdelingen is nog steeds onvoldoende.

Sexting
Ouders sexting-slachtoffer doen aangifte tegen docent

De ouders van de leerlinge van het Broekland College in Hoensbroek die slachtoffer is geworden van sexting, doen aangifte tegen docent Danny T.

VMBO Maastricht
VMBO Maastricht nog onder geïntensiveerd toezicht inspectie

Het VMBO Maastricht blijft nog onder geïntensiveerd toezicht van de Inspectie van het Onderwijs staan. De school kwam twee jaar geleden in het nieuws toen daar de eindexamens van 353 leerlingen ongeldig werden verklaard.

Computervirus
Computerproblemen LVO na carnavalsvakantie verholpen

De computerproblemen bij Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) die door een virus zijn ontstaan, zijn na de carnavalsvakantie opgelost.

Hacken computer stock
'Scholen extra kwetsbaar voor cyberaanval tijdens vakantie'

Op het gebied van cybersecurity is komende week een kwetsbare periode voor scholen volgens het Cyberweerbaarheidscentrum Limburg.

hacken hacker hackers cybercrime cyber crime attack stock
Ruim 20 Limburgse scholen getroffen door computervirus

De Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO), met 23 scholen verspreid over 31 locaties, is woensdag getroffen door een computervirus.

LVO wil fusie middelbare scholen Maastricht

Het Porta Mosana College, Sint-Maartenscollege en VMBO-Maastricht gaan samen verder als één brede scholengemeenschap.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten