Overslaan en naar de inhoud gaan

LVK-winnaar Hoondervel krijgt oorkonde van gouverneur

Geplaatst opwoensdag 17 februari 2021 - 10:13

De winnaar van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) Hoondervel heeft dinsdag een provinciale oorkonde gekregen van gouverneur Theo Bovens.

De groep uit Haelen kwam zo'n twee weken geleden met het nummer Dorst is baeter mit vrunj als beste uit de bus in de finale van het LVK.

Lees ook: Hoondervel wint het LVK 2021

Geen huldiging vanwege coronavirus
En daar hoort volgens de provincie een officiële oorkonde bij. De huldiging kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. Die zou eigenlijk plaatsvinden tijdens het Knoevelemint op 8 februari in de Feestzaal van het Gouvernement aan de Maas. Het college van Gedeputeerde Staten van Limburg huldigt traditiegetrouw de winnaars van belangrijke carnavalsprijzen.

Geen huldiging, maar wel de verdiende oorkonde. Daarom trok Bovens richting Haelen om de oorkonde te overhandigen.

Lees ook: Video: Digitale en kleine versie van Knoevelemint

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen