Overslaan en naar de inhoud gaan

LVK waarschuwt artiesten voor oplichter

Geplaatst opvrijdag 16 januari 2015 - 14:35

De organisatie van het Limburgs Vastelaoves Konkoer heeft de artiesten gewaarschuwd voor een oplichter.

De jongeman heeft artiesten via Facebook benaderd om hem in ruil voor tweehonderd gratis simkaarten finalekaartjes te bezorgen.

Stemmen in ruil voor kaartjes
"Omdat ik bij Vodafone werk, heb ik 200 gratis simkaarten geregeld waar 10 euro Prepaid tegoed op staat", schrijft hij letterlijk. Hij zegt verder dat hij met die simkaarten, in ruil voor twee finalekaartjes, tweehonderd stemmen wil uitbrengen op het nummer van een artiest. Uit navraag blijkt echter dat de man helemaal niet bij Vodafone werkt.

Niet in geest van LVK
De organisatie heeft alle artiesten een mail gestuurd met het verzoek niet mee te gaan met dit soort verzoeken. Een woordvoerder van het LVK laat weten 'afstand' te doen van dit soort mensen die de regels misbruiken. 'Het is niet in de geest van het LVK', aldus de organisatie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Uniek: Maastricht hofleverancier halve finales LVK
TERUGKIJKEN: De 43ste editie van het LVK in Maastricht
LVK
Stormloop op LVK-tickets: website Muziekgieterij plat
Finale LVK 2019 in MECC Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen