Overslaan en naar de inhoud gaan

LVK waarschuwt artiesten voor oplichter

Geplaatst opvrijdag 16 januari 2015 - 14:35

De organisatie van het Limburgs Vastelaoves Konkoer heeft de artiesten gewaarschuwd voor een oplichter.

De jongeman heeft artiesten via Facebook benaderd om hem in ruil voor tweehonderd gratis simkaarten finalekaartjes te bezorgen.

Stemmen in ruil voor kaartjes
"Omdat ik bij Vodafone werk, heb ik 200 gratis simkaarten geregeld waar 10 euro Prepaid tegoed op staat", schrijft hij letterlijk. Hij zegt verder dat hij met die simkaarten, in ruil voor twee finalekaartjes, tweehonderd stemmen wil uitbrengen op het nummer van een artiest. Uit navraag blijkt echter dat de man helemaal niet bij Vodafone werkt.

Niet in geest van LVK
De organisatie heeft alle artiesten een mail gestuurd met het verzoek niet mee te gaan met dit soort verzoeken. Een woordvoerder van het LVK laat weten 'afstand' te doen van dit soort mensen die de regels misbruiken. 'Het is niet in de geest van het LVK', aldus de organisatie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Uniek: Maastricht hofleverancier halve finales LVK
Finale LVK 2019 in MECC Maastricht
TERUGKIJKEN: De 43ste editie van het LVK in Maastricht
Vastelaovendminnend Limburg maakt zich op voor finale LVK
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen