LVK Hoondervel 2020

Hoondervel wint het LVK 2021

Hoondervel heeft vrijdagavond het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gewonnen.

LVK
Terugkijken: De 45ste LVK-finale

Hoondervel uit Haelen heeft vrijdagavond de LVK-finale gewonnen.

LVK 2020
LVK-finale 2021 alleen op de radio

De finale van het Limburgs Vastelaovesleedsjes Konkoer (LVK) 2021 zal alleen worden uitgezonden op de radio. Dat besluit heeft de Stichting LVK genomen.

LVK spik en span 2020
Voor het eerst ooit: LVK-finale zonder publiek

De 45e finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer vindt plaats zonder publiek. Dat heeft de stichting LVK woensdag bekendgemaakt. De finale wordt gehouden in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

LVK 2020 (25 jan 2020)
Stem ongeldig: stichting LVK pakt dubbel sms'en aan

De stichting LVK gaat mensen die twee keer stemmen tijdens de LVK-finale ontmoedigen om dit te doen.

Op wie stem jij? Bekijk hier de LVK-kanshebbers alvast!

Het wordt vrijdagavond spannend: de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). Dit zijn de twintig finalisten. Welk carnavalslied gaat winnen?

Katja Henz ondanks oogletsel toch op podium LVK-finale

Een meevaller voor Katja Henz. De zangeres kan vrijdag meedoen aan de LVK-finale.

Voorbereidingen voor LVK-finale in volle gang

De voorbereidingen voor de LVK-finale zijn in volle gang. Op woensdagochtend wordt het geraamte van de LVK-tent geplaatst.

Kaarten voor finale LVK binnen 10 minuten uitverkocht

De kaarten voor de grote finale van het LVK waren vrijdagavond binnen tien minuten uitverkocht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten