Overslaan en naar de inhoud gaan

LVK-feestweekend Venray verplaatst naar 2023

Geplaatst opzaterdag 15 januari 2022 - 12:24

Er vindt dit jaar geen feestweekend rond de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) plaats. Het evenement dat eigenlijk in Venray zou plaatsvinden, is verplaatst naar volgend jaar.

Dat heeft Stichting LVK besloten. Door de verplaatsing kan er net als vorig jaar geen publiek bij de finale aanwezig kan zijn. De LVK-finale is carnavalszondag vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 TV.

Lees ook: LVK verplaatst finale naar carnavalszondag

Nieuwe datum
Het LVK feestweekend in Venray stond 11 en 12 februari op de planning. Volgend jaar mag Venray het liedjesfestijn wederom organiseren. De nieuwe datum is 3 en 4 februari 2023.

Tickets
Liefhebbers die al een kaartje hadden gekocht, krijgen een bericht van de organisatie. De website van het LVK in Venray en de ticketverkoop zullen tot nader order offline gehaald worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen