Overslaan en naar de inhoud gaan

LVK-feestweekend Venray verplaatst naar 2023

Geplaatst opzaterdag 15 januari 2022 - 12:24

Er vindt dit jaar geen feestweekend rond de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) plaats. Het evenement dat eigenlijk in Venray zou plaatsvinden, is verplaatst naar volgend jaar.

Dat heeft Stichting LVK besloten. Door de verplaatsing kan er net als vorig jaar geen publiek bij de finale aanwezig kan zijn. De LVK-finale is carnavalszondag vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 TV.

Lees ook: LVK verplaatst finale naar carnavalszondag

Nieuwe datum
Het LVK feestweekend in Venray stond 11 en 12 februari op de planning. Volgend jaar mag Venray het liedjesfestijn wederom organiseren. De nieuwe datum is 3 en 4 februari 2023.

Tickets
Liefhebbers die al een kaartje hadden gekocht, krijgen een bericht van de organisatie. De website van het LVK in Venray en de ticketverkoop zullen tot nader order offline gehaald worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen