LVK spik en span 2020

Oplossing gevonden voor LVK: finale toch live op L1 TV

De finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer wordt toch live uitgezonden op L1 TV. Eerder besloten de stichting LVK en L1 dat de finale in verband met de coronamaatregelen alleen op de radio zou worden uitgezonden. Nu is er alsnog een oplossing gevonden.

LVK 2020
CDA roept provincie op mee te denken over LVK-finale

Het CDA is teleurgesteld dat de finale van het Limburgs Vastelaovesleedsjes Konkoer (LVK) 2021 alleen via de radio wordt uitgezonden. De christendemocraten roepen het provinciebestuur op om mee te denken over een oplossing.

LVK spik en span 2020
Boze artiesten willen gesprek met LVK-organisatie

LVK-artiesten zijn boos door de gewijzigde opzet voor het LVK en willen in gesprek met de organisatie. Vanwege de coronamaatregelen heeft de Stichting LVK besloten de finale en halve finales alleen via L1 Radio uit te zenden.

LVK 2020
LVK-finale 2021 alleen op de radio

De finale van het Limburgs Vastelaovesleedsjes Konkoer (LVK) 2021 zal alleen worden uitgezonden op de radio. Dat besluit heeft de Stichting LVK genomen.

LVK spik en span 2020
Definitief: er komt hoe dan ook een LVK-finale in 2021

Goed nieuws voor carnavalliefhebbers. De 45ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer gaat komend jaar gewoon door. Er zijn nog steeds voldoende artiesten bereid een liedje te maken en dat in te sturen.

LVK Hoondervel 2020
Artiesten LVK: finale zonder publiek raar maar begrijpelijk

Carnavalsartiesten met de nodige ervaring op het LVK-podium hebben begrip voor de beslissing om de finale in januari zonder publiek te houden.

LVK spik en span 2020
Voor het eerst ooit: LVK-finale zonder publiek

De 45e finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer vindt plaats zonder publiek. Dat heeft de stichting LVK woensdag bekendgemaakt. De finale wordt gehouden in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

LVK_HD
Organisatie LVK mikt op finale met publiek op 29 januari

De Stichting LVK hoopt de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer volgend jaar gewoon met publiek te kunnen organiseren.

Studio Theelen (05 jun 2020)
Laatste opnamedag voor studio Theelen in Munstergeleen

Studio Theelen in Munstergeleen heeft zaterdag de laatste opnamedag. Daarna gaat de stekker er na 45 jaar definitief uit.

LVK spik en span 2020
Eindelijk zekerheid voor vastelaoveswereld: LVK 2021 feit

Het bestuur van de Stichting Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer heeft beslist dat de editie in 2021 gewoon doorgaat.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten