Overslaan en naar de inhoud gaan

Luxeprobleem voor MVV tegen Achilles'29

Geplaatst opzondag 5 april 2015 - 13:22

Met een nagenoeg fitte spelersgroep reist MVV op paasmaandag naar Groesbeek voor de wedstrijd tegen Achilles'29 (aanvang 14.30 uur).

Trainer Ron Elsen heeft zelfs een luxeprobleem. Marco Ospitalieri keert terug van een schorsing, maar de weer nagenoeg fitte Leroy Labylle speelde vrijdag tegen Telstar op diens positie als linksback een prima wedstrijd. Elsen zal een keuze moeten maken.

Sprong op de ranglijst
De Maastrichtenaren hopen na de winst op Telstar op een maximaal resultaat in de Paasdubbel. Een zege op Achilles kan een sprong op de ranglijst opleveren. "De opdracht is helder", kijkt Elsen vooruit. "We willen ons huidige niveau vasthouden."

Alleen Mark Veldmate (scheurtje in spier) ontbreekt bij MVV.

Lees ook: MVV heer en meester tegen Telstar

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ippel sluit weer aan bij MVV tegen Achilles
MVV relatief fit naar Groesbeek voor duel met Achilles'29
Labylle begint op de bank bij MVV
MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen