Overslaan en naar de inhoud gaan

Luxe voor TEFAF: nieuwe handelaren naar Maastricht

Geplaatst opvrijdag 17 augustus 2018 - 10:28

De Maastrichtse kunstbeurs TEFAF is in trek bij handelaren. Voor de beurs in maart komend jaar hebben zich nieuwe galerieën aangemeld.

Daardoor heeft de organisatie de luxe te kunnen kiezen welke handelaren op de beurs mogen staan. De keerzijde is dat er geen plek meer is voor galerieën die er eerder wel stonden.

Moderne kunst
Volgens TEFAF-kenner Jo Cortenraedt is er vooral een groter en beter aanbod van moderne kunst. "Waarschijnlijk onder invloed van de beurzen in New York zijn deze handelaren nu ook geneigd om naar Maastricht te komen. Het niveau op de TEFAF is natuurlijk altijd al hoog geweest, maar blijkbaar kan het ook hier nóg beter. En de organisatie heeft altijd gezegd dat ze de lat hoger wil leggen."

De organisatie van de kunstbeurs maakt in oktober bekend welke handelaren op de beurs zullen staan in maart 2019.

Luister ook: Jo Cortenraedt over de voorgenomen veranderingen

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen