Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden wint wintercompetitie veldrijden

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 18:00

Luuk van Helden uit Vlodrop, Edwin Raats en Ruben Verhees hebben het eindklassement van de wintercompetitie gewonnen bij het veldrijden.

Tamara Janssen uit Hoensbroek en Jacques Cox uit Neer waren al eerder zeker van de eindoverwinning in de wedstrijdreeks voor veldrijders en mountainbikers.

Bloemen
Kirste Simons uit Echt verscheen vijftien keer aan de start in de wintercompetitie, maar moest tot de laatste race in Bocholtz wachten voordat zij als eerste over de streep kwam en met de bloemen naar huis kon gaan.

Winst Keijsers
Joep Keijsers uit Maarn won de wedstrijd bij de veldrijders. Hij kwam in Bocholtz in de vijfde ronde aan kop en stond de leiding niet meer af. Rick van Galen uit Heesch en Luuk Muggleton uit Linne bezetten de overige podiumplaatsen. Luuk van Helden werd vierde.

Eén keer tweede
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de beste veldrijder. De Helmondenaar won 14 van de 15 wedstrijden en moest één keer met een tweede plaats genoegen nemen. In de slotrace kwam hij na de tweede ronde als eerste door en bouwde een voorsprong op Stefan Ganser uit Stolberg op van bijna anderhalve minuut. Kurt Maestripieri uit het Belgische Bocholt finishte als derde.

Duitse zege bij mountainbikers
Gerrit Rozenkranz uit Langenbach legde beslag op de overwinning bij de mountainbikers. De Duitser finishte met een minuut en twaalf seconden voorsprong op Kai Slenter uit Eckelrade. Ruben Verhees uit het Belgische Hamont moest 2,5 minuut toegeven op Rozenkranz en werd derde.

Zege voor Cox
Jacques Cox pakte in de slotrace zijn eerste overwinning van de competitie bij de masters. De vijftigplusser leidde van start tot finish en verwees Lars van der Eerden uit Nieuwstadt naar de tweede plaats. Luuk Peeters uit Kessel werd derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV