Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden wint wintercompetitie veldrijden

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 18:00

Luuk van Helden uit Vlodrop, Edwin Raats en Ruben Verhees hebben het eindklassement van de wintercompetitie gewonnen bij het veldrijden.

Tamara Janssen uit Hoensbroek en Jacques Cox uit Neer waren al eerder zeker van de eindoverwinning in de wedstrijdreeks voor veldrijders en mountainbikers.

Bloemen
Kirste Simons uit Echt verscheen vijftien keer aan de start in de wintercompetitie, maar moest tot de laatste race in Bocholtz wachten voordat zij als eerste over de streep kwam en met de bloemen naar huis kon gaan.

Winst Keijsers
Joep Keijsers uit Maarn won de wedstrijd bij de veldrijders. Hij kwam in Bocholtz in de vijfde ronde aan kop en stond de leiding niet meer af. Rick van Galen uit Heesch en Luuk Muggleton uit Linne bezetten de overige podiumplaatsen. Luuk van Helden werd vierde.

Eén keer tweede
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de beste veldrijder. De Helmondenaar won 14 van de 15 wedstrijden en moest één keer met een tweede plaats genoegen nemen. In de slotrace kwam hij na de tweede ronde als eerste door en bouwde een voorsprong op Stefan Ganser uit Stolberg op van bijna anderhalve minuut. Kurt Maestripieri uit het Belgische Bocholt finishte als derde.

Duitse zege bij mountainbikers
Gerrit Rozenkranz uit Langenbach legde beslag op de overwinning bij de mountainbikers. De Duitser finishte met een minuut en twaalf seconden voorsprong op Kai Slenter uit Eckelrade. Ruben Verhees uit het Belgische Hamont moest 2,5 minuut toegeven op Rozenkranz en werd derde.

Zege voor Cox
Jacques Cox pakte in de slotrace zijn eerste overwinning van de competitie bij de masters. De vijftigplusser leidde van start tot finish en verwees Lars van der Eerden uit Nieuwstadt naar de tweede plaats. Luuk Peeters uit Kessel werd derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen