Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden wint veldrit in Meterik

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 20:20

Luuk van Helden heeft derde veldrit van de Limburg Cross Cup gewonnen.

De renner uit Vlodrop kwam in Meterik drie seconden voor Joep Keijsers uit Maarn over de streep. Rob Schouwenberg uit Velden finishte als derde. Keijsers gaat aan kop in het klassement en heeft drie punten voorsprong op Van Helden.

Edwin Raats
Bij de masters pakte Edwin Raats uit Helmond zijn derde opeenvolgende overwinning en verstevigde zijn koppositie in het klassement. Hij had ruim drieënhalve minuut voorsprong op Stephan Muijres uit Nunhem. Arno Bouten uit Blerick legde beslag op de derde plaats.

Mountainbikers
Erwin Bakker uit Neerkant kwam bij de mountainbikers als eerste over de meet. Hij had ruim een minuut voorsprong op Tim Koch uit Grashoek. De derde plaats was voor Edwin Arts uit Helmond. Tim Koch deelt na drie wedstrijden de eerste plaats in het klassement met de Belg Ruben Verhees. De mountainbikewedstrijd voor de masters leverde een overwinning op voor Wilco Verwegen uit Melderslo. Hij drukte zijn wiel een fractie eerder dan Jacques Cox uit Neer over de finishlijn. Leo Crienen moest 1 minuut en 20 seconden toegeven op het tweetal en werd derde.

Vrouwen
Mirte Klerx won haar tweede wedstrijd van het seizoen. De Helmondse veldrijdster reed van start tot finish aan de leiding. Tamara Janssen uit Hoensbroek kwam 28 seconden na Klerkx over de streep en was de enige vrouw die niet gedubbeld werd. Klerkx gaat aan kop in het klassement, gevolgd door Janssen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen