Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden Nederlands kampioen veldrijden in Venlo

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 17:22

Luuk van Helden is in Venlo Nederlands kampioen veldrijden geworden bij de Wieler Breedtesport Federatie Nederland.

De WFN is een officieel samenwerkingsverband tussen de wielerbonden in Nederland.

Vijfde overwinning
De veldrijder uit Vlodrop boekte zijn vijfde overwinning van het seizoen en liet op het Herungerberg Erwin Arts en Luuk Nissen achter zich. Van Helden gaat ook aan kop in het klassement van de wintercompetitie.

Tiende zege Raats
Edwin Raats uit Helmond kon in Venlo zijn tiende zege van het seizoen op zijn erelijst bijschrijven. De overwinning leverde hem de titel en kampioenstrui op bij de masters en hij verstevigde met zijn zege de koppositie in het klassement. Kurt Maestriperi en Stefan Ganser legden in deze categorie beslag op de tweede en derde plaats.

Mountainbikers
Sjoerd van de Mortel uit Liessel mocht zich als kampioen laten huldigen bij de mountainbikers. Hij moest Ruben Verhees uit het Belgische Hamont op de meet voor laten gaan, maar was de eerste Nederlander die in deze categorie over de finish kwam. Verhees gaat wel aan kop in het klassement bij de mountainbikers.

Masters
Mountainbiker Stephan Lotz pakte de titel bij de masters. De in Maasmechelen woonachtige Lotz kwam 33 seconden voor Leon Crienen uit Baarlo over de finish. Jurgen Vlasselaer werd derde en blijft op kop in het klassement bij de 40+-ers. Jacques Cox uit Neer kwam als vierde over de streep en mocht met de kampioenstrui naar huis bij de 50 +ers.

Femke Gort tweede en kampioene
Jeannette Smelt uit Drunen won de wedstrijd bij de vrouwen en werd gehuldigd als kampioene bij de 35+-ers. Zij liet Femke Gort uit Echt achter zich. De tweede plaats leverde Gort wel de kampioenstitel op bij de vrouwen onder 35 jaar.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen