Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden Nederlands kampioen veldrijden in Venlo

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 17:22

Luuk van Helden is in Venlo Nederlands kampioen veldrijden geworden bij de Wieler Breedtesport Federatie Nederland.

De WFN is een officieel samenwerkingsverband tussen de wielerbonden in Nederland.

Vijfde overwinning
De veldrijder uit Vlodrop boekte zijn vijfde overwinning van het seizoen en liet op het Herungerberg Erwin Arts en Luuk Nissen achter zich. Van Helden gaat ook aan kop in het klassement van de wintercompetitie.

Tiende zege Raats
Edwin Raats uit Helmond kon in Venlo zijn tiende zege van het seizoen op zijn erelijst bijschrijven. De overwinning leverde hem de titel en kampioenstrui op bij de masters en hij verstevigde met zijn zege de koppositie in het klassement. Kurt Maestriperi en Stefan Ganser legden in deze categorie beslag op de tweede en derde plaats.

Mountainbikers
Sjoerd van de Mortel uit Liessel mocht zich als kampioen laten huldigen bij de mountainbikers. Hij moest Ruben Verhees uit het Belgische Hamont op de meet voor laten gaan, maar was de eerste Nederlander die in deze categorie over de finish kwam. Verhees gaat wel aan kop in het klassement bij de mountainbikers.

Masters
Mountainbiker Stephan Lotz pakte de titel bij de masters. De in Maasmechelen woonachtige Lotz kwam 33 seconden voor Leon Crienen uit Baarlo over de finish. Jurgen Vlasselaer werd derde en blijft op kop in het klassement bij de 40+-ers. Jacques Cox uit Neer kwam als vierde over de streep en mocht met de kampioenstrui naar huis bij de 50 +ers.

Femke Gort tweede en kampioene
Jeannette Smelt uit Drunen won de wedstrijd bij de vrouwen en werd gehuldigd als kampioene bij de 35+-ers. Zij liet Femke Gort uit Echt achter zich. De tweede plaats leverde Gort wel de kampioenstitel op bij de vrouwen onder 35 jaar.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen