Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden Nederlands kampioen veldrijden in Venlo

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 17:22

Luuk van Helden is in Venlo Nederlands kampioen veldrijden geworden bij de Wieler Breedtesport Federatie Nederland.

De WFN is een officieel samenwerkingsverband tussen de wielerbonden in Nederland.

Vijfde overwinning
De veldrijder uit Vlodrop boekte zijn vijfde overwinning van het seizoen en liet op het Herungerberg Erwin Arts en Luuk Nissen achter zich. Van Helden gaat ook aan kop in het klassement van de wintercompetitie.

Tiende zege Raats
Edwin Raats uit Helmond kon in Venlo zijn tiende zege van het seizoen op zijn erelijst bijschrijven. De overwinning leverde hem de titel en kampioenstrui op bij de masters en hij verstevigde met zijn zege de koppositie in het klassement. Kurt Maestriperi en Stefan Ganser legden in deze categorie beslag op de tweede en derde plaats.

Mountainbikers
Sjoerd van de Mortel uit Liessel mocht zich als kampioen laten huldigen bij de mountainbikers. Hij moest Ruben Verhees uit het Belgische Hamont op de meet voor laten gaan, maar was de eerste Nederlander die in deze categorie over de finish kwam. Verhees gaat wel aan kop in het klassement bij de mountainbikers.

Masters
Mountainbiker Stephan Lotz pakte de titel bij de masters. De in Maasmechelen woonachtige Lotz kwam 33 seconden voor Leon Crienen uit Baarlo over de finish. Jurgen Vlasselaer werd derde en blijft op kop in het klassement bij de 40+-ers. Jacques Cox uit Neer kwam als vierde over de streep en mocht met de kampioenstrui naar huis bij de 50 +ers.

Femke Gort tweede en kampioene
Jeannette Smelt uit Drunen won de wedstrijd bij de vrouwen en werd gehuldigd als kampioene bij de 35+-ers. Zij liet Femke Gort uit Echt achter zich. De tweede plaats leverde Gort wel de kampioenstitel op bij de vrouwen onder 35 jaar.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen