Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden blijft winnen in wintercrosscompetitie

Geplaatst opzondag 24 november 2019 - 16:33

Luuk van Helden heeft in Beegden zijn vierde wedstrijd van de wintercompetitie gewonnen. De veldrijder uit Vlodrop boekte zijn derde opeenvolgende zege.

Van Helden reed direct na de start op kop en stond de leiding in de wedstrijd over acht ronden niet meer af.

Rick van Gaalen uit Heesch kwam acht seconden na Van Helden over de streep. Pekka Heijnen uit het Belgische Bocholt finishte als derde. Van Helden verstevigde met deze zege zijn leiderspositie bij de veldrijders.

Opnieuw zege voor Raats
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de beste veldrijder. Hij kwam met driekwart minuut voorsprong op de Belg Erwin Bollen over de meet. Stephan Muijres uit Nunhem pakte de derde plaats. Slechts vijf renners finishten in dezelfde ronde. Helmondenaar Raats gaat met zes zeges en een tweede plaats aan de leiding in deze categorie en heeft een ruime voorsprong op Pascal Alleleyn, die tweede is in het klassement.

Lees ook: Luuk van Helden wint veldrit in Meterik

Bloemen voor Bakker...
Erwin Bakker uit Neerkant ging bij de mountainbikers met de bloemen aan de haal. Hij had na vier ronden al meer dan een minuut voorsprong op Stef Hendriks uit Haelen en Ruben Verhees uit Hamont. Hendriks werd tweede op bijna tweeënhalve minuut van Bakker. Verhees eindigde als derde en gaat aan kop bij de mountainbikers.

...en Lotz
Stephan Lotz uit Maasmechelen won de mountainbikewedstrijd bij de masters. Hij had veertig seconden voorsprong op Jacques Cox uit Neer en Jurgen van Vlasselaer, die een seconde na Cox de finishlijn passeerde. Alle andere mountainbikers kregen een ronde aan de broek. De Belg Van Vlasselaer behoudt de leiding in het klassement.

Solo naar winst
Pien Limpens uit Obbicht nam in Beegden aan haar tweede wedstrijd van de wintercompetitie deel en soleerde naar haar eerste overwinning. Femke Gort uit Echt werd tweede op ruim twee minuten en klassementsleider Tamara Janssen gaf drie minuten toe op de veldrijdster uit Obbicht. De Hoensbroekse blijft leidster in het klassement.

De wintercompetitie gaat zondag op de Herungerberg in Venlo verder.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen