Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk van Helden blijft winnen in wintercrosscompetitie

Geplaatst opzondag 24 november 2019 - 16:33

Luuk van Helden heeft in Beegden zijn vierde wedstrijd van de wintercompetitie gewonnen. De veldrijder uit Vlodrop boekte zijn derde opeenvolgende zege.

Van Helden reed direct na de start op kop en stond de leiding in de wedstrijd over acht ronden niet meer af.

Rick van Gaalen uit Heesch kwam acht seconden na Van Helden over de streep. Pekka Heijnen uit het Belgische Bocholt finishte als derde. Van Helden verstevigde met deze zege zijn leiderspositie bij de veldrijders.

Opnieuw zege voor Raats
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de beste veldrijder. Hij kwam met driekwart minuut voorsprong op de Belg Erwin Bollen over de meet. Stephan Muijres uit Nunhem pakte de derde plaats. Slechts vijf renners finishten in dezelfde ronde. Helmondenaar Raats gaat met zes zeges en een tweede plaats aan de leiding in deze categorie en heeft een ruime voorsprong op Pascal Alleleyn, die tweede is in het klassement.

Lees ook: Luuk van Helden wint veldrit in Meterik

Bloemen voor Bakker...
Erwin Bakker uit Neerkant ging bij de mountainbikers met de bloemen aan de haal. Hij had na vier ronden al meer dan een minuut voorsprong op Stef Hendriks uit Haelen en Ruben Verhees uit Hamont. Hendriks werd tweede op bijna tweeënhalve minuut van Bakker. Verhees eindigde als derde en gaat aan kop bij de mountainbikers.

...en Lotz
Stephan Lotz uit Maasmechelen won de mountainbikewedstrijd bij de masters. Hij had veertig seconden voorsprong op Jacques Cox uit Neer en Jurgen van Vlasselaer, die een seconde na Cox de finishlijn passeerde. Alle andere mountainbikers kregen een ronde aan de broek. De Belg Van Vlasselaer behoudt de leiding in het klassement.

Solo naar winst
Pien Limpens uit Obbicht nam in Beegden aan haar tweede wedstrijd van de wintercompetitie deel en soleerde naar haar eerste overwinning. Femke Gort uit Echt werd tweede op ruim twee minuten en klassementsleider Tamara Janssen gaf drie minuten toe op de veldrijdster uit Obbicht. De Hoensbroekse blijft leidster in het klassement.

De wintercompetitie gaat zondag op de Herungerberg in Venlo verder.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen