Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk Nissen wint laatste veldrit Jos Feron Cup

Geplaatst opzondag 24 januari 2016 - 17:49

Luuk Nissen heeft de laatste veldrit van de amateurs om de Jos Feron Cup gewonnen.

Hij liet in Overloon Christian Niessen en Lars Toma achter zich. Nissen schreef ook het eindklassement van de wintercompetitie op zijn naam.

Raats
Bij de masters pakte Edwin Raats opnieuw de winst. Het was zijn vijftiende zege in evenzovele wedstrijden. Hij won daarmee ook het eindklassement van deze competitie.
Pascal Alleleijn werd in Overloon tweede, de Duitser Thomas Funck derde.

Mountainbikers
Bij de mountainbikers greep Gody Jacobs uit België de winst. Edwin Arts werd tweede en Bart Classens kwam ruim een minuut na Arts als derde over de streep. Arts bleek na vijftien wedstrijden de meeste punten voor het eindklassement vergaard te hebben.

Lotz
Stephan Lotz werd winnaar bij de master mountainbikers en pakte ook de eindoverwinning in de wintercompetitie. Hij liet Günter Reitz ruim achter zich. Peter Alders werd op eigen terrein derde.

Peetoom
Bij de vrouwen pakte Kirsten Peetoom de bloemen in Overloon. De Jos Feron Cup was voor Karin van Grimbergen, die deze wintercompetitie tien keer met de overwinning aan de haal ging.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen