Overslaan en naar de inhoud gaan

Luuk Nissen en Edwin Raats winnen Jos Feron Cup

Geplaatst opzondag 15 januari 2017 - 18:55

Luuk Nissen en Edwin Raats zijn eindwinnaar van de competitie om de Jos Feron Cup geworden.

De twee coureurs schreven in Mechelen de wedstrijd bij de amateur veldrijders en de masters op hun naam. Met nog twee wedstrijden op het programma kunnen Nissen en Raats door hun belagers niet meer worden ingehaald.

Bij de vrouwen en de mountainbikers is de strijd in deze wintercompetitie nog niet beslist.

Voorsprong
Nissen kwam in Mechelen als eerste van de 27 gestarte veldrijders over de meet. Hij had 1 minuut en 30 seconden voorsprong op de Belg Michael Blanchy, die tweede werd. Zes renners stapten tijdens de wedstrijd af.

Masters
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de snelste van het deelnemersveld van 24 veldrijders. Hij boekte zijn veertiende overwinning van deze reeks. Lino Colombo uit Maasmechelen finishte als tweede met een achterstand van 1 minuut en 40 seconden op de winnaar.

Mountainbikers
Bij de mountainbikers won Edwin Arts de strijd van een mager peloton. Ruben Verhees uit Hamont werd tweede op 34 seconden.

Ook bij de masters kwam maar een zevental mountainbikers aan de start. Stephan Lotz uit Maasmechelen zag de Valkenburger Peter Meerburg en de Duitser Günter Reitz bijna twee minuten later over de finish komen.

Pien Limpens uit Obbicht was de snelse vrouw in Mechelen. Zij kwam met 22 seconden voorsprong op Femke Geeris over de finishlijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Mountainbiker Bas Peters wint in Blerick
Duitser Schmidt wint open LK veldrijden
Toma en Dohmen winnen in Schweiberg
Zieke Lars Toma beste veldrijder in Landgraaf
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen