Luuk Hoiting

Handbaldoelman Luuk Hoiting stopt na dit seizoen

Na elf jaar komt er een einde aan de topsportcarrière van Luuk Hoiting. De doelman van Kembit-Lions neemt op het einde van het seizoen afscheid.

Luuk Hoiting Kembit Lions
Luuk Hoiting: 'Coronabreak op juiste moment voor Lions'

Doelman Luuk Hoiting van de Kembit-Lions denkt dat de coronabreak op het juiste moment kwam voor hem en zijn ploeg. "We zaten er niet lekker in." Acht wedstrijden na de hervatting staan de handballers van Kembit-Lions bovenaan in de Nederlandse competitie.

Lions Aalsmeer 3
Lions verslaat Aalsmeer bij herstart competitie

De handballers van Kembit-Lions hebben in de eerste wedstrijd van de hervatting van de Nederlandse handbalcompetitie met 32-25 van Aalsmeer gewonnen.

Luuk Hoiting Lions-Bevo (23 nov 2019)
Doelman Hoiting wil langer door bij Lions

Keeper Luuk Hoiting wil ook in het volgende seizoen nog in het doel staan bij Kembit-Lions.

Nusser beste handbalster, Hoiting beste keeper

Handbalster Larissa Nusser is verkozen tot beste speelster van het jaar. De linkeropbouwspeelster uit Born kreeg de prijs op de dag van de bekerfinales in Almere.

Steins en Hoiting nog een seizoen bij Lions

Cirkelspeler Ivo Steins en doelman Luuk Hoiting spelen ook volgend seizoen bij OCI-Lions.

Zeven Limburgse handballers oefenen tegen Zuid-Korea

Handbalbondscoach Joop Fiege heeft zeven Limburgse handballers uitgenodigd voor de oefeninterland op woensdag 21 december tegen Zuid-Korea in Koog aan de Zaan.

Handbalkeeper Luuk Hoiting zes weken uitgeschakeld

Doelman Luuk Hoiting van handbalclub Limburg Lions, is de komende zes weken uitgeschakeld.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten