binnentuin tuin sphinxkwartier maastricht (22 jul 2020)

Nieuw filmfestival in de Maastrichtse buitenlucht deze zomer

De coronapandemie heeft een streep door de festivalzomer gezet, maar het Maastrichtse filmhuis Lumière komt in augustus met een lichtpuntje: een gloednieuw evenement met filmvertoningen in de open lucht.

Iemand interesse in een oude bioscoop?

Het oude pand van filmhuis Lumière in Maastricht gaat in de verkoop.

Extra dag Trainspotting-special vanwege grote vraag

De speciale Trainspotting-voorstelling in filmhuis Lumière in Maastricht is met een extra dag uitgebreid.

Trainspotting-'marathon' Maastricht al uitverkocht

160 Limburgse 'Trainspotting-fans' komen over twee weken in Maastricht bij elkaar voor de avant-première van T2 Trainspotting.

40.000 bezoekers voor Lumière na heropening

Filmhuis Lumière heeft donderdagmiddag het 40.000e kaartje verkocht sinds de heropening.

Hadewych Minis opent nieuw filmhuis Lumière in Maastricht

Hadewych Minis komt op 15 oktober naar Maastricht voor de officiële opening van filmtheater Lumière.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten