Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Luister: Emotionele moeder Nicky Verstappen schreeuwt naar Jos Brech

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 15:19

Berthie Verstappen, de moeder van Nicky, schreeuwde woensdagmiddag in de rechtbank naar verdachte Jos Brech.

Het incident gebeurde net voor een pauze tijdens de rechtszaak.

Kijk nou!
Toen Brech onder begeleiding van agenten de zittingszaal verliet, ging de moeder van Nicky staan en schreeuwde woedend richting de verdachte. "Brech, kijk me aan! Kijk me aan!", riep ze.

Net voor de pauze schreeuwt de moeder van Nicky Verstappen naar Jos Brech. De verdachte mag niet in beeld worden gebracht.

Laf
Volgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries wilde Berthie Verstappen Brech in de ogen kijken. "Ze merkte dat hij alles deed om maar niet naar de nabestaanden te hoeven kijken en toen hij de laatste keer wegliep en zijn gezicht afwendde, kon ze zich even niet bedwingen", zegt De Vries. "Ze wilde zijn aandacht trekken, maar hem ook laten weten dat ze het laf vindt dat hij haar niet durft aan te kijken."

Vrijlating
De advocaat van Jos Brech is ervan overtuigd dat er geen bewijs is tegen zijn cliënt en wil dat Brech wordt vrijgelaten. De rechtbank neemt in de loop van woensdagmiddag een beslissing over dit verzoek.

De advocaat van Jos Brech reageert op de emotionele schreeuw van moeder Berthie Verstappen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen