Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Luister: Emotionele moeder Nicky Verstappen schreeuwt naar Jos Brech

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 15:19

Berthie Verstappen, de moeder van Nicky, schreeuwde woensdagmiddag in de rechtbank naar verdachte Jos Brech.

Het incident gebeurde net voor een pauze tijdens de rechtszaak.

Kijk nou!
Toen Brech onder begeleiding van agenten de zittingszaal verliet, ging de moeder van Nicky staan en schreeuwde woedend richting de verdachte. "Brech, kijk me aan! Kijk me aan!", riep ze.

Net voor de pauze schreeuwt de moeder van Nicky Verstappen naar Jos Brech. De verdachte mag niet in beeld worden gebracht.

Laf
Volgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries wilde Berthie Verstappen Brech in de ogen kijken. "Ze merkte dat hij alles deed om maar niet naar de nabestaanden te hoeven kijken en toen hij de laatste keer wegliep en zijn gezicht afwendde, kon ze zich even niet bedwingen", zegt De Vries. "Ze wilde zijn aandacht trekken, maar hem ook laten weten dat ze het laf vindt dat hij haar niet durft aan te kijken."

Vrijlating
De advocaat van Jos Brech is ervan overtuigd dat er geen bewijs is tegen zijn cliënt en wil dat Brech wordt vrijgelaten. De rechtbank neemt in de loop van woensdagmiddag een beslissing over dit verzoek.

De advocaat van Jos Brech reageert op de emotionele schreeuw van moeder Berthie Verstappen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen