Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Luister: Emotionele moeder Nicky Verstappen schreeuwt naar Jos Brech

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 15:19

Berthie Verstappen, de moeder van Nicky, schreeuwde woensdagmiddag in de rechtbank naar verdachte Jos Brech.

Het incident gebeurde net voor een pauze tijdens de rechtszaak.

Kijk nou!
Toen Brech onder begeleiding van agenten de zittingszaal verliet, ging de moeder van Nicky staan en schreeuwde woedend richting de verdachte. "Brech, kijk me aan! Kijk me aan!", riep ze.

Net voor de pauze schreeuwt de moeder van Nicky Verstappen naar Jos Brech. De verdachte mag niet in beeld worden gebracht.

Laf
Volgens misdaadverslaggever Peter R. de Vries wilde Berthie Verstappen Brech in de ogen kijken. "Ze merkte dat hij alles deed om maar niet naar de nabestaanden te hoeven kijken en toen hij de laatste keer wegliep en zijn gezicht afwendde, kon ze zich even niet bedwingen", zegt De Vries. "Ze wilde zijn aandacht trekken, maar hem ook laten weten dat ze het laf vindt dat hij haar niet durft aan te kijken."

Vrijlating
De advocaat van Jos Brech is ervan overtuigd dat er geen bewijs is tegen zijn cliënt en wil dat Brech wordt vrijgelaten. De rechtbank neemt in de loop van woensdagmiddag een beslissing over dit verzoek.

De advocaat van Jos Brech reageert op de emotionele schreeuw van moeder Berthie Verstappen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen