Overslaan en naar de inhoud gaan

Luide knallen gehoord op Molenweg Stramproy

Geplaatst opwoensdag 6 maart 2019 - 0:23

Op de Molenweg in Stramproy zijn in de nacht van dinsdag op woensdag luide knallen gehoord.

Rond 00.20 uur kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke schietpartij, maar ter plekke vonden agenten daar geen aanwijzingen voor.

Geen schietpartij
Een woordvoerder van de politie laat weten dat iemand luide knallen had gehoord die erg op geweerschoten leken. Eenmaal ter plekke was er van eventuele slachtoffers geen sprake en vond de politie ook geen andere aanwijzingen die op een schietpartij zouden duiden.

Knallen
Wat de knallen wel heeft veroorzaakt, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen