Overslaan en naar de inhoud gaan

'Luhukay in beeld bij 1. FC Köln'

Geplaatst opdonderdag 14 december 2017 - 13:59

Venlonaar Jos Luhukay is één van de kandidaten om de nieuwe coach te worden van 1. FC Köln.

Volgens de Duitse krant Express is Luhukay zelfs de belangrijkste gegadigde voor de functie bij de kwakkelende Bundesliga-club.

Opvolger
​Luhukay zou bij die Geissböcke de opvolger moeten worden van Peter Stöger. Die leidde de formatie uit Keulen in de afgelopen jaren vanuit de 2. Bundesliga naar de Europa League, maar moest twee weken geleden vanwege tegenvallende prestaties het veld ruimen.

Degradatie
Het nog zegeloze Köln staat, met slechts drie punten uit zestien speelrondes, een straatlengte achter de concurrentie in de Bundesliga. Degradatie aan het eind van het seizoen lijkt dan ook onafwendbaar, maar de clubleiding hoopt dat Luhukay, die een reputatie heeft in Duitsland, daar verandering in kan brengen.

Niet voor het eerst
Het zou niet voor het eerst zijn dat Luhukay in de Bundesliga aan de slag gaat. Eerder stond hij aan het roer bij onder meer Borussia Mönchengladbach, FC Augsburg en Hertha BSC. Zijn meest recente trainersklus vervulde hij bij VfB Stuttgart, waar hij in 2016 al na vier wedstrijden op straat werd gezet.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen