stock vliegveld Weeze Ryanair

Airport Weeze hervat vluchten naar Marokko

Vanaf de luchthaven in het Duitse Weeze kan weer gevlogen worden naar Marokko. De eerste vlucht naar het Noord-Afrikaanse land vertrok dinsdag.

Corendon vliegtuig Maastricht Aachen Airport vliegveld luchthaven marshaller
Passagiersstroom MAA met ruim 81 procent geslonken

Het aantal luchtvaartpassagiers dat via een van de vijf nationale vliegvelden reist, is in 2020 met 71 procent gedaald. Bij Maastricht Aachen Airport (MAA) is sprake van een daling van ruim 81 procent.

haven beiroet stockfoto (9 sep 2020)
'Ontploffing als in Beiroet niet in Sittard-Geleen'

Inwoners van Sittard-Geleen hoeven niet bang te zijn voor een ontploffing van ammoniumnitraat, zoals op 4 augustus in de haven van de Libanese hoofdstad Beiroet.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
MAA: Liever samenwerken dan concurreren met Schiphol

Vliegveld Maastricht Aachen Airport (MAA) wil niet langer concurreren met Schiphol, maar ermee samenwerken. Dat zegt MAA-directeur Jos Roeven woensdag.

Een vrachttoestel van Emirates zal het hulpmateriaal vervoeren
Vlucht met hulpmateriaal tegen coronavirus vanaf MAA

Vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA) vertrekt maandag om 18:30 uur een toestel met hulpgoederen van de EU om het coronavirus te bestrijden in Afghanistan.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Opnieuw miljoeneninjectie nodig voor vliegveld Weeze

Vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Well, heeft opnieuw miljoenen euro's steun nodig om te kunnen blijven bestaan.

minister MAA actievoerders (18 mei 2020)
Actievoerders protesteren bij bezoek minister aan MAA

Actievoerders hebben maandagmiddag geprotesteerd bij Maastricht Aachen Airport tijdens een bezoek van minister Cora van Nieuwenhuizen.

Russisch vrachtvliegtuig Maastricht Aachen Airport (16 apr 2020)
'Zusje' van Russisch vrachtvliegtuig zorgt voor verwarring

Er is vrijdag enige verwarring ontstaan over een Russisch vrachtvliegtuig dat een intensivecare-unit naar de Antillen zou brengen want het toestel stond vrijdagochtend nog gewoon op Maastricht Aachen Airport. Of niet?

russisch transportvliegtuig (16 apr 2020)
Russisch IC-transportvliegtuig alsnog vertrokken uit Beek

Het vliegtuig dat donderdagmiddag een mobiele intensivecare-unit van Maastricht Aachen Airport naar de Nederlandse Antillen zou vliegen, is met enkele uren vertraging rond 20:00 uur vertrokken.

Russisch vrachtvliegtuig Maastricht Aachen Airport (16 apr 2020)
Mobiele IC-afdeling van Beek naar Antillen

Een mobiele Intensive Care-afdeling wordt donderdagmiddag met een speciale vlucht vanaf Maastricht Aachen Airport naar de Nederlandse Antillen gebracht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten