NL-Alert

Miljoenen mensen krijgen testbericht NL-Alert

Ongeveer 12 miljoen mensen in Nederland ontvangen maandag een waarschuwingsbericht van de overheid op hun smartphone. Het is een testbericht voor NL-Alert.

Sirene, alarm, luchtalarm
Luchtalarm voorlopig nog overal te horen

Het luchtalarm dat iedere eerste maandag van de maand te horen is, blijft voorlopig.

Giftige stof vrijgekomen op Chemelot, wolk richting Beek

De sirenes rond Chemelot zijn zaterdag even rond 11:45 uur gaan loeien voor een ongeluk met een giftige stof.

Sirene van luchtalarm niet te horen in omgeving Heerlen

Uit de omgeving van Heerlen komen maandagmiddag verschillende meldingen dat de sirene van het luchtalarm om 12:00 uur niet is afgegaan.

Venlo opent informatienummer voor brand Blerick: 14077

De gemeente Venlo heeft een informatienummer geopend voor mensen die meer willen weten over de brand in Blerick.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten