Overslaan en naar de inhoud gaan

Lucas & Steve treden op tijdens testevent in Ziggo Dome

Geplaatst opwoensdag 24 februari 2021 - 10:00

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is een van de acts die tijdens het testevenement in de Ziggo Dome in Amsterdam zal optreden.

Dat hebben organisatoren MOJO en ID&T bekendgemaakt.

Back to Dance Event
Tijdens het zogenaamde Back to Dance Event in de Amsterdamse zaal maken op 6 maart naast de Maastrichtse dj's ook Sunnery James & Ryan Macriano, Sam Feldt en Lady Bee hun opwachting. Een dag later betreedt André Hazes de bühne voor een testconcert.

Testen
Niet alleen in de Ziggo Dome wordt een testevenement georganiseerd. Ook op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen vinden volgende maand evenementen plaats. In Amsterdam zijn 1300 bezoekers welkom en in Flevoland 1500. De bezoekers worden verdeeld in verschillende bubbels. Voor en na het concert krijgt iedereen een PCR-test. Met deze testevenementen willen organisatoren kijken hoe festivals en concerten in coronatijd veilig kunnen worden gehouden.

FieldLab onderzoekt de testevenementen. In Limburg zijn geen activiteiten gepland, heeft een woordvoerder van de organisatie laten weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen