Overslaan en naar de inhoud gaan

Lucas & Steve treden op tijdens testevent in Ziggo Dome

Geplaatst opwoensdag 24 februari 2021 - 10:00

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is een van de acts die tijdens het testevenement in de Ziggo Dome in Amsterdam zal optreden.

Dat hebben organisatoren MOJO en ID&T bekendgemaakt.

Back to Dance Event
Tijdens het zogenaamde Back to Dance Event in de Amsterdamse zaal maken op 6 maart naast de Maastrichtse dj's ook Sunnery James & Ryan Macriano, Sam Feldt en Lady Bee hun opwachting. Een dag later betreedt André Hazes de bühne voor een testconcert.

Testen
Niet alleen in de Ziggo Dome wordt een testevenement georganiseerd. Ook op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen vinden volgende maand evenementen plaats. In Amsterdam zijn 1300 bezoekers welkom en in Flevoland 1500. De bezoekers worden verdeeld in verschillende bubbels. Voor en na het concert krijgt iedereen een PCR-test. Met deze testevenementen willen organisatoren kijken hoe festivals en concerten in coronatijd veilig kunnen worden gehouden.

FieldLab onderzoekt de testevenementen. In Limburg zijn geen activiteiten gepland, heeft een woordvoerder van de organisatie laten weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen