Overslaan en naar de inhoud gaan

Lucas & Steve treden op tijdens Formule 1 op Zandvoort

Geplaatst opvrijdag 17 januari 2020 - 14:42

Maastrichtenaren Lucas & Steve zullen optreden tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Het dj-duo staat gepland voor de kwalificatie op zaterdag.

Op dezelfde dag treden ook Davina Michelle, Guus Meeuwis en Freddy Moreira op. De Formule 1, die na dertig jaar terugkeert op het historische circuit aan de duinen, rekent alle dagen op 100.000 toeschouwers.

Optredens
Nick & Simon, Sam Feldt en Lil' Kleine zulllen vrijdag op de trainingsdag optreden. Op de racedag vormt het dj-trio Kris Kross Amsterdam een belangrijke act. De organisatie hoopt nog een Nederlandse artiest aan de trekken die ook in het buitenland faam geniet. Dat zou wel eens één van de grote dj's kunnen zijn.

Programma muziek F1 Zandvoort
Dit is het programma tijdens de Grand Prix in Zandvoort.
Foto: L1

Lees ook: Dj-duo Lucas & Steve racet tegen Armin van Buuren in Venray

Grote belangstelling
De belangstelling voor het evenement is groot. Er zijn nog een paar honderd weekendkaarten in de vrije verkoop gekomen, omdat er na nauwkeuriger intekenen van de tribunes wat ruimte beschikbaar is gekomen langs het circuit. In totaal komen er 80.000 tijdelijke zitplaatsen bij.

Grote fanzone
Inmiddels is ook duidelijk dat er een grote fanzone komt die grenst aan het circuit. Hier komt het grote podium waar de artiesten optreden. Sponsors als Radio 538 en supermarktketen Jumbo komen met publieksacties, waarbij ook toegangskaarten worden weggegeven.

Radio 538 heeft zich verbonden aan een camping waar bezoekers in kant-en-klare tenten kunnen overnachten. Jumbo neemt het voortouw om vrijdag 1 mei in te vullen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen