Overslaan en naar de inhoud gaan

Lucas & Steve rijmen er op los met sinterklaasgedicht

Geplaatst opmaandag 5 december 2016 - 9:38

Het is pakjesavond. Een avond vol cadeautjes én natuurlijk gedichten. Ook het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve rijmt er op los.

Het tweetal blikt in de studio van RTL Boulevard met fraaie sinterklaasgedichten terug op een uitermate succesvol jaar.

Zwanger
"We stonden op festivals als Greenfields en Tomorrowland, ik mag hopen dat heel de wereld jouw 'bootyshake nu wel kent", rijmt Steve, met pietenmuts, er flink op los. "Hoe gaaf is het dat we iedere dag onze droom mogen leven, het idee dat ik dit nog jaren mag doen met jou, doet mij beven." Heel sentimenteel natuurlijk, maar hij blikt ook vooruit met zijn dj-maatje. "Love on my Mind heeft nu 1 miljoen views dus wordt het tijd voor iets nieuws. Sint zat te denken aan een rapper of zanger, maar wie weet maak je ook wel iemand zwanger."

Meisjes
De lat wat rijmelarij betreft ligt hoog, beseft ook Lucas. "Lieve Steven, weet je het zeker? Zit je haar nu wel goed", begint hij. "Je komt met je gezicht op beeld dus dat moet", zegt hij tegen de ijdeltuit. "Dit jaar heb je veel meegemaakt op al die leuke reisjes, maar ondanks alle drukte weet je altijd tijd te maken voor de meisjes." Ter afsluiting hoopt hij dat hij met zijn makker nog veel successen boekt.

Zomerhit
Afgelopen juli brachten ze samen met collega-dj Sam Feldt ‘Summer On You’ uit. Het nummer werd al snel bestempeld als zomerhit.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gouden plaat voor Maastrichts DJ-duo Lucas & Steve
Platina voor zomerhit Maastrichts dj-duo Lucas & Steve
Lucas & Steve hebben hit van het jaar bij 100% NL
Lucas & Steve helpen je januari door met nieuwe plaat
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen