Overslaan en naar de inhoud gaan

Lucas & Steve en Bizzey komen naar Stereo Sunday

Geplaatst opdonderdag 29 april 2021 - 19:02

Na maanden vol annuleringen en verplaatsingen in de festivalbranche komt dancefestival Stereo Sunday donderdag eindelijk weer met 'gewoon' festivalnieuws. Het Venlose festival maakte namelijk de line-up bekend.

Dj-duo Lucas & Steve, Jonna Fraser, Wildstylez en Partyraiser staan onder meer geboekt op zaterdag 3 juli in het Julianapark. Een dag eerder staan Bizzey, dj-formatie Moksi en Warface op de bühne.

Van Limburgse bodem
De line-up van de elfde editie van Stereo Sunday heeft een opvallend Limburgs tintje: Lucas & Steve uit Maastricht en Moksi uit Venlo. De organisatie liet eerder aan L1 weten dat deze uit Nederland afkomstige artiesten makkelijker te regelen zijn dan internationale acts en dat werkt dus in hun voordeel.

Het thema van het festival is Summer Carnival. Stereo Sunday wordt voor de elfde keer georganiseerd en daarom is de link met vastelaovend gelegd.

Lees ook: Dancefestival Stereo Sunday gaat vooralsnog door

Garantiefonds
Begin deze maand maakte de organisatie bekend gestaag door te timmeren aan een editie voor 2021. Mocht het festival toch van tafel worden geveegd vanwege corona, dan kan Stereo Sunday terugvallen op een financieel vangnet. Het demissionair kabinet stopt namelijk zeker 300 miljoen euro in een garantiefonds om het organiseren van culturele en andere grote evenementen weer op gang te brengen. Het is bedoeld voor onder meer muziekfestivals die na 1 juli gehouden worden.

De organisatie laat weten dat de zaterdagtickets bijna uitverkocht zijn. De tickets van vorig jaar zijn ook dit jaar gewoon geldig, garandeert de organisatie van Stereo Sunday.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen