Steven Jansen

Limburgse dj vindt liefde bij Dionne Stax

Steven Jansen, bekend van dj-duo Lucas & Steve, heeft een nieuwe liefde in zijn leven.

Lucas & Steve (5 aug 2021)
Lucas & Steve zien optreden met André Rieu wel zitten

Maastrichts dj-duo Lucas & Steve ziet een samenwerking met André Rieu op het Vrijthof wel zitten.

Stereo Sunday
Lucas & Steve en Bizzey komen naar Stereo Sunday

Na maanden vol annuleringen en verplaatsingen in de festivalbranche komt dancefestival Stereo Sunday donderdag eindelijk weer met 'gewoon' festivalnieuws. Het Venlose festival maakte namelijk de line-up bekend.

ANP
Maastrichts dj-duo Lucas & Steve wint Edison

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft zaterdagavond een Edison in de wacht gesleept.

Phil Bee (08 mrt 2021)
Phil Bee: 'Kippenvel om dit terug te zien'

"Het was een droom", zegt blues- en soulzanger Phil Bee wanneer hij terugkijkt naar de beelden van het testconcert afgelopen zondag in het Ziggo Dome.

ANP
Lucas & Steve treden na lange tijd weer op: 'Gevoel gemist'

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft zaterdagavond sinds lange tijd weer eens op het podium gestaan. De deejays traden op tijdens het eerste testevent in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lucas & Steve
Lucas & Steve treden op tijdens testevent in Ziggo Dome

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is een van de acts die tijdens het testevenement in de Ziggo Dome in Amsterdam zal optreden.

Lucas & Steve
Dj-duo Lucas & Steve genomineerd voor Edison

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is met hun album 'Letters To Remember' genomineerd voor een Edison in de categorie 'dance'.

stock feest concert
Eén Limburgse act in prestigieuze DJ Mag Top 100

Er staat dit jaar slechts één Limburgse act in de DJ Mag Top 100. Een lijst met de meest populaire dj's van de wereld.

Lucas & Steve
Video: Lucas & Steve praten met oma's over vrijheid

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is bij hun oma's op bezoek gegaan om over vrijheid te praten.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten